100% egenföretagare

Nu har jag tagit det stora steget! Sa upp mig från mitt arbete för ett tag sedan. Är fortfarande anställd men har semester fram till dess att anställningen slutar.
 
Det har varit ett svårt beslut. Jag har alltid velat vara egenföretagare men en trygg anställning med ett jobb jag faktiskt tycker om med över 30000 kr i månadslön är inget som jag bara ville kasta bort. Men det kändes som att det var nu eller aldrig. Efter att jag fick barn har det inte gått att jobba som anställd hela dagarna och sedan med företaget på kvällen. Och hur klyschigt det än låter så börjar man fundera mer och mer på hur man lever efter att man haft cancer, även om min cancer aldrig var livshotande.
 
Detta ledde till att jag hellre tjänar lite mindre pengar och jobbar åt mig själv men får mer tid över till familj och annat än att jobba på ett stressigt jobb för någon annan. Jag hoppas bara att företaget kommer att växa så att jag kan leva på det. Om inte så kan jag säkert få jobb igen och då fokusera helt på att vara anställd.
 
Jag är glad över detta beslut och trivs med att jobba hemma!

Kommentera här: