Kokos- och chokladpudding

Denna efterrätt är jag mycket nöjd med!
 
Inspiration får jag från bloggen baka sockerfritt. Har i mer kakao än det receptet. Toppingen består av blåbär, hallon och citronmeliss. Allt utom citronmelissen är plockade här hemma.
 
 
Min sambo gav denna höga betyg och då är han mycket mer kräsen på sockerfritt än vad jag är :)

Ekologisk honung

Jag är ingen storförbrukare av honung, tycker inte om smaken. Jag använder den ändå då jag är sjuk och till sötning då jag bakar. Brukar se till att ha både fast och flytande honung hemma. Och köper då ekologisk då det finns. 
 
 
Har gjort Slut på i love ecos i plast. Blev faktiskt lite less på den då förpackningen blev så kladdig och tråkigt att den är i plastförpackning. Därför köpte jag den andra ekologiska honungen i glasburk. Den är också fastare i konsistensen. Smakmässigt vet jag inte om det är någon skillnad.

Gammalt blir nytt: långkjol blå

Jag är verkligen ingen hejjare på att sy. Jag gör något och förhoppningsvist blir det okej. Vissa kläder, då det är lätt att göra, tycker jag om att sy om.
 
Denna långa kjol har jag haft bra länge men inte använt. Använder inte så mycket långa kjolar. Så då sydde jag om den till en kort kjol, blev mycket bättre tycker jag och jag kommer definitivt att använda den mer nu.
 
Ursäkta bilderna, spegeln var hemskt skitig då jag tog dem :)